Promoot jouw product of dienst met een blogplaatsing op WieWerkteWaar!

WieWerkteWaar is een blogwebsite die is begonnen vanuit een passie voor schrijven en voor het delen van allerhande tips, nieuws en wetenswaardigheden. Wij geven andere bedrijven ook de mogelijkheid om hun dienst te promoten op onze blogwebsite. Bloggen is een fantastische manier om je product of dienst te promoten.

Voorwaarden voor het plaatsen van een blog

Indien je jouw dienst wilt promoten op WieWerkteWaar dan dien je rekening te houden met een aantal voorwaarden. Deze voorwaarden hanteren wij zodat we de kwaliteit van alle blogs kunnen handhaven. Een blog dient immers meerwaarde te bieden aan lezers en niet enkel gebruikt te worden als spam.

Schrijf minimaal 450 woorden

Een blog op WieWerkteWaar dient minimaal 450 woorden te bevatten. 450 woorden is namelijk een goede lengte, maar langer is uiteraard beter. Let wel op dat je geen nutteloze inhoud toevoegt, maar meerwaarde biedt aan de lezers van je blog. Schrijf vooral geen extra nutteloze inhoud om je artikel te rekken. Je wilt je bloginhoud zo krachtig mogelijk houden en de lezer overtuigen om op jouw website te gaan kijken.

Werk met korte alinea’s en overtuigende koppen

Deel je tekst op in korte zinnen, alinea’s en tussenkopjes. Je verhaal moet vanaf de eerste alinea duidelijk zijn. Indien een alinea te lang is, is de mogelijkheid groot dat een lezer afhaakt. Dit wil je ten alle tijden voorkomen. Niet alleen blijf je de aandacht van je lezers houden, maar ook is dit beter voor de SEO.

Zorg voor beeldmateriaal bij je blog

Het is bewezen dat mensen meer op links klikken als er een afbeelding bij staat. Zorg ervoor dat je een blogartikel altijd deelt met een bijbehorende foto.

Voorbeelden van websites waar je gratis rechtsvrije afbeeldingen kunt vinden
– www.unsplash.com
– www.pexels.com

Een goede blog geeft antwoorden

Blogs zijn een goede manier om de problemen van je klanten aan te pakken voordat je ze jouw product of dienst probeert te verkopen. Ze zijn meestal op zoek naar antwoorden op hun vragen, niet per se naar wat je te bieden hebt. Als je die aan kunt stippen in jouw blog, als je jouw lezers iets kunt leren, dan zit je op de goede weg.

Overzicht van de kosten

Jouw product of dienst is niet gratis, maak een mooi overzicht van kosten. Wees creatief, maar schrijf minstens 1 alinea over de kosten van jouw dienst!

SEO-voorwaarden

– De blog mag nog niet ergens anders gepubliceerd zijn (Wij controlen via plagiaat scanner);

– Het artikel mag maximaal twee externe links bevatten;

Geen gok, erotische of 18+ teksten/links.

 

DEEL JOUW ARTIKEL OP WIE WERKTE WAAR

Heb je een leuk product of dienst die in onze blog categorieën past en zou je deze graag willen delen. Wij staan open voor input van specialisten en na overleg kan jouw artikel hier gepost worden. Neem contact op om een samenwerking aan te gaan.

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail*

  Wat wil je promoten?*

  PRODUCTDIENST

  Bericht...

  * verplicht in te vullen velden

  Winkelmandje